WHAT'S IT ABOUT?

Bruisend brand design voor de bold en de daring. Trek je stoute schoenen aan, we gaan nieuwe paden bewandelen.

Droom jij er van om impact te maken met jouw bedrijf, maar voelt het alsof je verzuipt in deze overvolle markt? Er zijn er nog honderden in dezelfde branche als jij, maar er is maar een ‘JIJ’. Laat mij je helpen om door middel van one-of-a-kind branding jouw verhaal te vertalen, naar een magisch merk waar jouw droomklanten zich thuis voelen. Ben jij klaar voor dit creatieve avontuur?

brandguide_mockup.jpg

Dit is het moment.

Flower-07.png
Flower-07.png
Flower-07.png

Er borrelt van alles in jouw ondernemers brein! Je zit vol met ideeën voor je bedrijf, maar zodra je het probeert visueel te maken krijg je het maar niet uit je hoofd op je scherm.

 

Je hebt inmiddels door welke klanten jij het aller leukste vindt om te helpen, maar je verliest kostbare uren aan het overtuigen van deze droomklanten. Was er nou maar een manier om ze in één oogopslag te laten zien dat jij perfect met hun matcht!

 

Wees eens bloedeerlijk tegen jezelf. Wanneer jij kritisch naar je huisstijl kijkt, voelt het dan nog wel goed? Ik denk dat ik het antwoord wel weet…

ORANJE.jpeg

Ik had moeite met mezelf knallend naar buiten brengen. Ik werkte met kleuren die ik heel mooi vond (mijn huis is er mee ingericht haha), maar ze hielpen mij niet uitspreken hoe ik wilde. Het traject heeft mij nu een knallende huisstijl opgeleverd waar ik superveel complimenten over krijg! Het weergeeft mijn persoonlijkheid. I LOVE IT. Oh, en ik weet nu dat diep oranje mij kneitergoed staat. 😎

Cathy Bodde | Cathy Schrijft

Hoe zou het voor je zijn om jouw ziel, jouw sparkle, datgeen waar jouw vuurtje van gaat branden, 1:1 samen te brengen in een huisstijl waar je opslag verliefd op wordt? Een huisstijl die met jou mee groeit, en waar je met een enorme confidence boost jouw business sterker de wereld mee in brengt? Waar die droomklanten waar je zo naar verlangt niet meer omheen kunnen?

 

Ben jij klaar om kleur te bekennen en te gaan voor jouw stoutste ondernemersdromen? Dan nodig ik je graag uit voor een gesprek en laat ik je kick-ass mogelijkheden zien die je zelf nog niet ziet. Deel ze met mij via de mail, en dan plannen we een gesprek in! Ik kan niet wachten om jouw verhaal te horen. Spreek ik je snel?

Het Let's Get Real Traject

Van niet opvallen in een verzadigde markt, naar zelfverzekerd een magneet worden voor jouw droomklanten. In dit 6 tot 8 weken durende traject gaan we op een creatieve manier (her)formuleren wat jouw kern (merk-DNA) is.

 

Zodat jouw huisstijl meer is dan alleen een mooi plaatje. Maar ook een krachtig herkenbaar en sprekend communicatie middel voor jouw droomklanten. Waar zij mee kunnen connecten, zich in herkennen en jou gaan vertrouwen.

Visitekaartjes_mockup.jpg
Wendy_edited.jpg

Het Let's Get Real Traject heeft mij een mooie nieuwe kijk op mijn branding opgeleverd. Zowel het traject als de  samenwerking met Mette was heel aangenaam. Als startende ondernemer vind ik het heel fijn om met ambitieuze starters samen te werken. Ik raad het traject dan ook aan aan iedereen die het horen wilt! ;)

Wendy Happe | Social Media Sidekick

Ik_op_grond.jpg

Meet Mette!

Waarom help ik specifiek vrouwelijke ondernemers?

Ik vind dat emotie in het werk een laagje menselijkheid met zich mee brengt. Daarnaast maakt het mijn dag als een klant schaamteloos hartjes smileys kan versturen naar mij omdat ze blij is met het resultaat. Aan een stalen gezicht heb ik niet zo veel, transparantie is om deze redenen een vereiste in onze samenwerking.

 

Ik help je om te gaan staan voor wie je bent, en wie jij WILT ZIJN, maar daarvoor moet je wel kunnen en durven zeggen wat je voelt, denkt en wilt. Zoals mijn oma altijd tegen mij zegt: 'de brutaalste hebben de halve wereld'.